Hoe werkt het?

Wij maken u het graag zo gemakkelijk mogelijk. Maaltijden kiezen en bestellen gaat dan ook in een handomdraai.

STAP 1: Bestellen

Wij helpen u graagWij helpen u graag

U kunt via de webwinkel uw bestelling doorgeven. Ook kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven aan de klantenservice via: 0888 – 10 10 10. U kunt ook kiezen voor het gemak van onze menulijsten. De bezorger geeft u wekelijks nieuwe lijsten en neemt de ingevulde lijsten weer voor u mee. 

STAP 2: BEZORGEN

Persoonlijk bij u bezorgdPersoonlijk bij u bezorgd

Uw bezorger brengt uw maaltijden wekelijks op vaste dagen bij u thuis. U hoeft dus niet elke dag thuis te blijven voor de bezorger. U kunt de maaltijden bewaren in de koelkast of vriezer en zelf bepalen wanneer u eet. Afhankelijk van de wijk waar u woont, komt de bezorger op dinsdag en/of vrijdag of op maandag en/of donderdag. De vriesmaaltijden worden op woensdag bezorgd. Doordat wij werken met vaste routes kunnen we de bezorgkosten laag houden. U betaalt slechts € 2,45 per weekbezorging.

STAP 3: VERWARMEN

Met onze instructies kan het niet misgaanMet onze instructies kan het niet misgaan

U kunt uw maaltijden verwarmen in de oven of magnetron. Op het etiket staat aangegeven hoe lang en op welke temperatuur u uw maaltijd moet verwarmen. Voor het verwarmen dient u gaatjes te prikken in het folie, de maaltijd kan in het bakje worden verwarmd.

Eet smakelijk!